Untitled Document
Óvodai kapacitásbővítés
Gyermekorvosi ellátás és Védőnői szolgálat infrastrukturális fejlesztése Ópályiban

Nyomda átadás Mátészalkán

"Korszerű telephely létesítése új nyomdaipari és csomagolóanyag gyártó üzem kialakításával a Diopack Bt-nél"

A Diopack Bt. 2012. júliusában 51.594.528 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjának "Telephelyfejlesztés" című pályázatán. A 85.990.880 Ft összköltségvetésű zöld mezős beruházás keretében a cég új korszerű telephelyének kialakítására került sor Mátészalkán.

A Diopack Bt. 2002-ben alakult családi vállalkozás, méretét tekintve mikrovállalkozásnak minősül. Az alapításkor Ópályiban kezdte el tevékenységét. Fő profilja papír csomagolóanyag gyártása. A megnövekedett megrendelés állomány szükségessé tette, hogy üzemünk számára méretben és háttér infrastruktúrában megfelelő telephelyet alakítsunk ki.

Vállalkozásunk ennek érdekében pályázatot nyújtott be, az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Programjának "Telephelyfejlesztés" című pályázati konstrukciójára.
A pályázat sikeres volt, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség támogatásban részesítette. 

A projekt keretében kialakításra került egy korszerű gyártócsarnok a kapcsolódó kiszolgáló létesítményekkel összesen 495,59 m2-en. A beruházás kivitelezése során energia hatékony építészeti megoldások alkalmazására került sor.
A projekt költségvetése 85.990.880 Ft, amelyből az Új Széchenyi Terv keretében elnyert vissza nem térítendő támogatás összege 51.594.528 Ft volt. 

A beruházás eredményeképpen cégünk 4700 Mátészalka Ipari u. 544/68 hrsz. alatti telephelyén egy új, korszerű infrastruktúrával ellátott napjaink igényeinek megfelelő, nyomda- és csomagolóanyag üzem került kialakításra, ezzel javítva működési feltételeinket és üzleti környezetünket. Továbbá a beruházás hozzájárul meglévő munkahelyeink megtartásához, sőt három új munkahely teremetéséhez.

 

 

<< vissza