Untitled Document
Óvodai kapacitásbővítés
Gyermekorvosi ellátás és Védőnői szolgálat infrastrukturális fejlesztése Ópályiban

"Valóra vált az álmom!" 


-
Patály János szeretne sok gólöröm
részese lenni -

Patály János eddig jól teljesített a felkészülés során Brekk János elégedett a munkájával, a védő pedig boldog, mert az álma vált valóra a Szpari szerződéssel.

 
Patály Jánost néhány hónapja még a Honvéd vitte volna, a védőt azonban végül nem szerződtették, mondván, hogy 22 évesen már túlkoros. A nyíregyházi nevelésű labdarúgó nem bánkódik, mert így teljesült az álma, visszatérhetett a Szparihoz.
- Isten hozott ismét Nyíregyházán! Kis kitérő után tértél vissza a Szparihoz. Mit szóltál, amikor Brekk János megkeresett?
- Azt éreztem, hogy úja tehetek a Nyíregyházáért valamit, amit eddig nem tudtam a négy és fél év alatta, amíg máshol játszottam. Olyan volt, mint 14 éves koromban, amikor ide kerültem a Nyírsulihoz. Nagyon örültem, amikor hívtak.
- Vágytál vissza?
- Igen, egy álmom vált valóra. Vissza kerülhettem a nevelő klubomhoz, ezért nagyon boldog vagyok. Persze ez azzal járt, hogy az amatőr válogatottban nem szerepelhetek a jövőben.
- Sokat várnak tőled a vezetők, és a szurkolók is. Mennyire nyomasztó mindez?
- Nekem ez plusz erőt ad. Teljesítenem kell, ezt pontosan tudom, és teljesíteni is akarok. Be akarom bizonyítani, hogy itt a helyem, nem véletlenül igazoltak le. Szeretnék minél magasabb osztályban játszani.
- Akkor tavasszal ismét osztály váltás?
- Természetesen szeretnék majd az NB-I.ben szerepelni, minden labdarúgónak ez az álma. Az lenne a legjobb, ha ezt az osztályváltást a Szparival tehetném meg.
- Mi kell ahhoz, hogy ez megvalósuljon?
- Szerintem a legfontosabb, hogy legyen meg az egység, legyen összetartás a játékosok között. Minden feltétel adott, csak a munkára kell koncentrálnunk, és ha jól sikerül az alapozás és egy kis szerencsénk is lesz, akkor meg lehet a bajnoki cím.

Dankó L.

 

<< vissza