Untitled Document
Óvodai kapacitásbővítés
Gyermekorvosi ellátás és Védőnői szolgálat infrastrukturális fejlesztése Ópályiban

Aratófesztivál Ópályiban

A hétvégén rendeztük a hagyományos aratófesztivált Ópályiban. Pénteken a 33. nemzetközi öregfiuk labdarugó tornán az Ópályi Öregfiuk szerezték meg az első helyet, második a romániai Erzsébetbánya, harmadik a lengyelországi Dukla  csapata lett.

Este a Kormorán együttes erősítette magyarságunkat szép, élvezetes zenéjével a kitünő hangosítás mellett. Szombaton a szakadó eső miatt az aratási bemutató elmaradt, de a többi programot hiánytalanul lebonyolítottuk.

Nagy sikere volt a főzőversenynek, melyen helyi egyesületek indultak. Az esőszünetet kihasználva sor került a Paraszt forma 1- re, magyarul mondva a lőcsös, paraszt szekértoló versenyre, melyet kerékcserével és tankolással (sörívás) színesítettek a szervezők. A győzelmet az Ópályi Kézilabda csapat szerezte meg, szoros versenyben a Boldog Családokért Egyesület csapata előtt.

A színpadon a nyertes csapat átvette a kézilabda megyei első osztályu bajnokságban megszerzett harmadik helyért járó bronzérmet. A általános iskolások és óvodások ki mit tud bemutatója színesítette a programot. Estére előbb Bunyós Pityu, majd a Nelson együttes szerepelt. Reméljük jövőre jobb időben sikerül a XVII. Nemzetközi  Aratófesztivált megrendezni.

<< vissza