Untitled Document
Óvodai kapacitásbővítés
Gyermekorvosi ellátás és Védőnői szolgálat infrastrukturális fejlesztése Ópályiban

Lomtalanítás Ópályiban

A Bio-Pannonia Kft. Lomtalanítást végez Ópályi településen 2010.szept.22.-én szerdán, az esedékes szemétszállítással együtt.

A fenti időpontra kell a lomot a kuka mellé - a járda és az útpadka közé - lerakni, úgy hogy a közlekedést ne akadályozza, kézi erővel rakodható legyen.

A kukában ekkor is csak háztartási hulladék helyezhető el.

Lomtalanításkor elszállításra kerülő anyagok:
A háztartásból kikerülő nagyobb terjedelmű berendezési tárgyak, eszközök, anyagok, háztartási készülékek - amik a hulladékszállítás alkalmával nem szállíthatók el.
Ilyenek pl.: használhatatlan, rossz edény, üveg, üst, hordó, bútor, ágybetét, PVC szőnyeg, tapéta, kerékpárváz, gyerekkocsi, valamint ezek alkatrészei, stb. (azok a lakásból, háztartásból kikerülő eszközök, felszerelési tárgyak kerülhetnek szóba, amit pl. elköltözéskor magunkkal viszünk)

Nem kerül elszállításra, nem tartozik a lomtalanítás körébe: Veszélyes hulladék és Elektronikai hulladék! (pl. TV, Hűtőszekrény, mosógép, centrifuga, Gk.-akkumulátor, gumiköpeny, stb) továbbá: építési - bontási törmelék, növényi eredetű nyesedék, gally, gyep, szőlő venyige, föld, trágya, állati tetem, nagyobb terjedelmű fémszerkezetek (pl.: gk. karosszéria, vetőgép, borona, stb.)

A vállalkozásoknál felgyűlt tevékenységével kapcsolatos lom, termelési hulladékok,  nem tartoznak a lakossági lomtalanítás keretébe. Ezen szállítási igényeket a vállal-kozás megrendelésére külön díjtételért tudjuk elvégezni.

Erdélyi Miklós
polgármester

<< vissza